Informatie voor professionals

Het scheidingspunt Lansingerland is een wegwijzer voor informatie met betrekking tot scheiding. Het scheidingspunt is er niet alleen voor burgers maar ook voor professionals. 

Op de website kunt u informatie vinden over diverse vragen die bij een scheiding kunnen komen kijken. Bijvoorbeeld wat moet ik doen om te scheiden, hoe vertellen we het de kinderen,  wat is een ouderschapsplan, hoe regelen we de alimentatie en het pensioen, Wat gebeurd er met onze bezittingen en eventuele schulden? 

Iedere unieke situatie vraagt om een unieke aanpak. Naast de inhoudelijke/praktische vraagstukken hebben wij kennis van de emotionele/relationele kant van een scheiding. In die breedte kunnen wij met u meedenken. 

Op termijn willen wij deze website vullen met het diverse aanbod met betrekking tot scheiden in de vorm van trainingen, informatieve bijeenkomsten en ander aanbod. Dit willen we met de professionals in Lansingerland samen doen. Dus heeft u informatie of aanvullingen neem met ons contact op zodat we met elkaar het volledig aanbod in zicht kunnen krijgen en tot samenwerking kunnen komen.

Mocht u andere vragen hebben of wilt u advies of overleggen kunt u altijd contact met ons opnemen.