Scheiden! Wat doet dat met een kind?! – 11 oktober 2019

Interactieve theatervoorstelling in de Cultuurfabriek 

Op vrijdag 11 oktober om 20.00 uur organiseren we de gratis theatervoorstelling Scheiden! Wat doet dat met een kind?! in de Cultuurfabriek in Bergschenhoek. U kunt hier nu al kaarten voor bestellen.

Deze interactieve voorstelling van theatergroep ONE2KNOW is voor ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms en vrienden die op een toegankelijke manier willen kijken, luisteren en praten over het effect van een scheiding op kinderen. Wat kunnen betrokkenen doen om de scheiding voor kinderen zo goed mogelijk te laten verlopen? Hoe kunnen ze verder na de scheiding? Door emotionele, herkenbare en soms humoristische scenes onderzoekt het publiek de do’s en don’ts rond een scheiding. Het geheel wordt omlijst door zelfgeschreven liedteksten op herkenbare muziek. Ook is er is ruimte om ervaringen, tips en knelpunten te delen, maar iedereen wordt hierin vrijgelaten. 

U kunt nu al een kaartje reserveren voor deze gratis theatervoorstelling. Mailt u dan naar debbie.van.den.akker@lansingerland.nl en laat weten met hoeveel mensen u komt. Na aanmelding krijgt u informatie toegestuurd over het exacte programma voor deze avond. Heeft u vragen over deze voorstelling? Stuurt u dan een mail naar bovenstaand mailadres.

Wilt u weten wat er verder nog in het land wordt georganiseerd tijdens de Week van de Opvoeding? Ga dan naar www.weekvandeopvoeding.nl